pakke u/ omdeling 29 kr.  

Fri fragt over 400kr

Alle kostumer

Kostumer er altid med til at give en sjovere fest – ikke kun til fastelavn, men til enhver stor eller lille begivenhed. Ofte så bliver et kostume ikke brugt mange gange, derfor forsøger vi at tilbyde billig udklædning til Danmarks befolkning. Vi har alt – lige fra de søde og populære børne kostumer til de lidt mere pikante og frække voksenkostumer til både mænd og kvinder.

 

Hvis du er på jagt efter unisex kostumer, så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med det. Så hvis du er i tvivl om, hvilket kostume du skal vælge til næste klæd ud fest, så finder du det helt sikkert hos os. Er du fx inviteret til 80’er fest eller tyroler og oktoberfest, så har vi de helt rigtige kostumer, der passer perfekt til temaet. Vi har samlet en helt masse kostumer under forskellige højtider og temaer.

 

Inspiration til kostumer kan ofte være svært at finde. Men her finder du stort set ikke andet. Gennemgå vores kategorier og læs lidt om det forskellige udklædningstøj, som vi har i vores online shop.

 

Aalborg Karneval er Nordeuropas største karnevalsparade – det er vi som danskere stolte af, og derfor har vi dedikeret vores helt egen kategori under højtider til dette. Vi har både Aalborg Karneval billetter og samlet et stort udvalg af kostumer, der passer til årets karneval tema. Så hvis du er på jagt efter påklædning til næste karneval eller udklædningsfest, så er du kommet til det rigtige sted. Du kan uden tvivl finde dit kostume her.

 

Er du lidt sent ude, så bliver din bestilling heldigvis leveret næste hverdag i langt de fleste tilfælde, hvis du bestiller inden kl 13. Husk også, at der er fri fragt ved køb over 500 kr. Så find en ven, veninde eller kæreste at købe sammen med. Dette giver også mulighed for at vælge fælleskostumer, så der holdes et festligt tema.

  • 34,00 DKK
  • Varer 1 til 38 (ud af 3106)
WEXO