pakke u/ omdeling 29 kr.  

Fri fragt over 400kr

Halloween kostumer

Rædselsvækkende udklædning og gyselige kostumer. Kostume Outlet har vampyrer, hekse, monstre, troldmænd, varulve, ghouls, zombier, djævle, dæmoner, aliens, klovne,der bestemt ikke er sjove. Kostumer lavet med det ene formål at skræmme livet af enhver. På engelsk "Scare the Shit out of You". Halloween er højtiden som bliver fejret med gys, uhygge og udtømning af kropslige væsker og det der er værre. I denne kategori finder du kostumer til enhver horror og halloweenfest. Gru, gys, horror og bloddryppende rædsler i enhver kategori. Kostume Outlet har både kvinde og mande halloween kostumer, og i denne kategori er selv børnene i stand til at få horror- og halloween kostumer i gyselige udgiver - og Kostume Outlet har dem til både drenge og piger. Undtagelsen er de allermindste, hvor kostumerne ikke må skræmme dem selv - og udsæt dem måske ikke de værste kostumer beregnet til større børn og voksne. Igen vil vi gøre opmærksom på vore uhyggelige kvalitets party kontaktlinser- dog ikke til de mindste.

Varer 1 til 38 (ud af 124)

For blot nogle få år siden var Halloween noget der kun hørte til i Amerika. Nu er dette efterhånden gået hen og bliver en temmelig stor begivenhed her i Danmark, hvor flere og flere klæder sig ud i Halloween kostumer eller pynter deres hus i bedste horror stil. I modsætning til f.eks. Fastelavn er Halloween en højtid der henvender sig til både børn og voksne. Mange unge vælger at holde deres egen tema fest på denne dag, mens flere voksne bruger masser af tid på at udsmykke deres hjem med spindelvæv og græskar lygter. Du finder her på kostumeoutlet.dk et af Danmarks største udvalg inden for alt i Halloween kostumer til enhver prisklasse og vi har højst sandsynlig også en udklædning der passer til din smag.

Halloween udklædning til mænd, kvinder og børn

Uhyggelige horror- og halloween kostumer til halloweenfesten, Kostume Outlet har alt hvad hjertet begærer. En stadigt voksende tradition her i Danmark er Allehelgensaften eller Halloween d. 31. oktober. Brug Kostume Outlets store udvalg i kostumer, sminke, dekoration med mere til at gøre Halloween sjovere eller uhyggeligere med et fedt kostume - Find eller sammensæt dit halloween kostume ud fra vores store udvalg i horror udklædning. Her finder du uhyggelige mande og kvindekostumer til årets store horror fest. Vi har alt i halloween kostumer, vampyrtænder, kunstblod og andet uhyggeligt tilbehør. Kostume Outlet har halloween kostumer og udstyr, som du end ikke har drømt om i dine værste mareridt. Alt sammen til gode priser. Og hvis du virkelig vil lave et personligt mande eller kvinde halloween kostume, der virkeligt sparker til, der hvor du er højest når du bøjer dig ned, skulle du kaste et blik på Kostume Outlets sortiment af farvede kvalitets kontaktlinser - du vil blive overrasket og de er også til rimelige priser. Og tænk dig et horror kostume, der bliver mere og mere uhyggeligt jo tættere man kommer på dig. Onde hekse kan jo også se rigtigt godt ud, så der kan du også bruge linserne.

Halloween børne kostumer i Kostume Outlets brede vifte af kostumer er en vildtvoksende kategori, der viser at Halloween er et fænomen, som har bidt sig fast i dansk udklædnings kultur. Der er hekse kostumer, troldmandskostumer, vampyr kostumer, mumie kostumer, blodtørstige klovne kostumer og meget mere - både til drenge og piger. Drengene er ikke længere ene om de mest grufulde halloween kostumer, pigerne er også kommet med, og vælger nu også pirat spøgelses kostumer, bloddryppende menneskeædende zombiekostumer og varulvekostumer på lige fod med drengene. Nogle piger kan ikke helt slippe prinsesse kostumer, men de kan kan nu også fås i uhyggelige rædselsvækkende udgaver.

WEXO