pakke u/ omdeling 29 kr.  

Fri fragt over 400kr

Tyroler & Oktoberfest

Tyroler kostumer til oktoberfesten finder du i denne kategori. Skal du til oktoberfest, bierfest eller anden temafest med tyrol som tema har vi helt sikkert et tyroler kostume, der passer til lejligheden. Vi har både tyrolerkostumer og oktoberfest kostumer til en overkommelig pris, men KostumeOutlet har også kostumer i superkvalitet, som er meget lig den ægte vare. Endelig har vi også tyroler- og oktoberfest udklædning, som ER den ægte vare. For at kunne gøre festen festligere og mere gennemført har KostumeOutlet også et stort udvalg af tilbehør til oktoberfest temaet. I kan få guirlander, vægtæpper, skilte, drikkekrus, servietter, bordduge, balloner og mange andre produkter, som kan gøre tyrolerfesten til et hit og en mindeværdig begivenhed. Mange af tingene er i en kvalitet, der kan bruges både ude og inde og kan holde til mange fester. Og det hele er til konkurrencedygtige priser.

 

Vi har delt oktoberfest kategorien op i flere underkategorier, så du nemmere finder lige præcis det du mangler. De to mest populære er lederhosen til mænd, der giver det helt rette tyroler look og vores tyrolerkjoler, der både er sexede og festlige. Du finder alle kategorierne ude til venstre.

Varer 1 til 38 (ud af 244)

Den store tyske folkefest Oktoberfesten går helt tilbage til starten af 1800 tallet i München. Nu om dage er det en af de største årlige begivenheder i tyskland med et besøgstal på over 6 millioner mennesker og en begivenhed som vare 16 til 18 dage. Et stort antal af disse personer kommer udklædt i flotte tyroler kostumer, lederhosen, filt hatte og andet tyrolertøj. Alt sammen med til at sætte sit præg på festen og gøre den til noget specielt. I løbet af de senere år har denne dejlige tradition spredt sig til flere andre lande som f.eks. Danmark, Sverige, ja endda helt til USA. Nu ser vi at nærmest enhver by med bare en smule respekt for sig selv, har valgt at holde en eller anden form for Oktoberfest i løbet af efteråret. Dette gælder for både de større byer rundt omkring, men også rigtig mange af de helt små byer. Vi ser stadig at der kommer flere og flere folk til denne populære Oktoberfest, og i modsætning til mange lignende begivenheder, er næsten alle udklædt i læderhosen eller alpe kjoler - alt sammen noget som er med til at gøre denne fest til noget ekstra, og give folk en oplevelse ud over det sædvanlige. Mange vælger også at holde deres egen tyroler temafest, evt. i forbindelse med en fødselsdagsfest som falder i Oktober. Her invitere man så venner og bekendte med krav om at de skal møde op iklædt deres smarte tyroler kostume.

I Tyskland har de strenge krav til hvilke slags øl der må serveres og hvilken mad der må spises, dette er dog ikke tilfældet ved de danske Oktoberfeste hvor det mest går ud på at drikke, spise og komme indklædt et smart Tyroler kostume for derefter at more sig med de andre til festen. har du endnu ikke prøvet at deltage i en, så giv dig selv en oplevelse ud over det sædvanlige og bestil en billet til den næste Oktoberfest nær dig.

WEXO