pakke u/ omdeling 29 kr.  

Fri fragt over 400kr

Kvinde kostume Oktoberfest kjole gul/grøn/hvid m. snøreliv

Medfølger:
Tyroler kvinde kostume. Kjole i oktober farver, grønt kjoleliv med snørelukning, gul nederdel med påhæftet forklæde og bluse og ærmer i hvidt. Nederdelen har blondekant og pyntebånd.
BEMÆRK: kjolen er kortere end på billedet. På det grønne top stykke viser billedet, at der er 7 huller i hver side. Det er ikke tilfældet, der er 4 i hver side.
219,00 DKK
Størrelsesguide
-

Kvinde udklædning. Oktoberfest kostume med de rigtige oktoberfarver. Tyroler kjole i oktober farver, kjoleliv med snørelukning i den mørke grønne farve, som bladene har inden de skifter til de flotte efterårsfarver, gul nederdel i den klare gule farve, som det første efterårsløv, med påhæftet forklæde og bluse og ærmer i den den rene hvide farve, som skyerne har på en klar efterårs himmel, hvor sommerens dis er forsvundet. Nederdelen har blondekant og pyntebånd, som også ses andre steder.  Denne kjole er en perle til tyrol kostumet.

Varenummer: smiffys_41160

Praktisk info

  • Levering · GLS 
  • Returret  · du kan altid få pengene tilbage 
  • Gratis levering  · Ved køb over 350 kr.
  • Forsendelse  · pakker er værdiforsikrede 
  • Sikkerhed  · tryg og sikker nethandel via PBS
  • Kundeservice  · Ring på tlf. 25700766

Se hvad kunderne siger om os på trustpilot - over 1000 tilfredse kunder har handlet i vores webshop

    Vi er en emærke godkendt webshop hvilket giver dig en ekstra tryghed når du vælger at handle hos os

Se video Tyroler kvinde kostume. Kjole i oktober farver, grønt kjoleliv med snørelukning, gul nederdel med påhæftet forklæde og bluse og ærmer i hvidt. Nederdelen har blondekant og pyntebånd.<br />
BEMÆRK: kjolen er kortere end på billedet. På det grønne top stykke viser billedet, at der er 7 huller i hver side. Det er ikke tilfældet, der er  4 i hver side.

WEXO