pakke u/ omdeling 29 kr.  

Fri fragt over 400kr

Pink Lady kostume kendt fra Grease

Medfølger:
Pink lady kostume består i al sin enkelhed af en pink jakke i blankt skinnende stof. Stilen er retro og peger tilbage til den tid, hvor film som f.eks. Grease foregik.
179,00 DKK
Størrelsesguide
-
Med denne pink lady jakke er Official Licensed Costume som en af pigerne fra gruppen Pink Lady i filmen Grease. Denne Pink Lady jakke er lavet i blankt stof med teksten pink lady på ryggen. Du får denne pink lady jakke med prisgaranti til danmarks billigste pris og vi leverer fra dag til dag. En Pink lady jakke er populær til udklædningsfester. Det kunne f.eks være som sidste skoledags kostume eller karnevalskostume. Med denne pink lady jakke får du en enkelt kostume, der forvandler dig til en lækker pink lady sild fra filmen Grease.
Vi har denne pink lady jakke i alle størrelser, extra small, small, medium, large samt extra large. Dermed kan du blive forvandlet til en pink lady uanset hvilken størrelse pink lady jakke du bruger.
Varenummer: smiffys_28385

Praktisk info

  • Levering · GLS 
  • Returret  · du kan altid få pengene tilbage 
  • Gratis levering  · Ved køb over 350 kr.
  • Forsendelse  · pakker er værdiforsikrede 
  • Sikkerhed  · tryg og sikker nethandel via PBS
  • Kundeservice  · Ring eller SMS på tlf. 25700766

Se hvad kunderne siger om os på trustpilot - over 1000 tilfredse kunder har handlet i vores webshop

    Vi er en emærke godkendt webshop hvilket giver dig en ekstra tryghed når du vælger at handle hos os

Se video Pink lady kostume består i al sin enkelhed af en pink jakke i blankt skinnende stof. Stilen er retro og peger tilbage til den tid, hvor film som f.eks. Grease foregik.

WEXO