pakke u/ omdeling 29 kr.  

Fri fragt over 400kr

Returnering - 14 dages Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand som du modtog varen. Det er tilladt at prøve varen, men vælger du at returnere den, skal den pakkes pænt sammen og alt salgsemballage skal med retur.

 

Af hygiejniske grunde tages følgende varer tages ikke retur, hvis de er brugt eller prøvet : parykker, kontaktlinser, trusser, oppustelige effekter, sminke samt øjenvipper.

 

Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som forringer salgsværdien væsentligt. Dette gælder også, hvis tøjet lugter af røg, sved eller hvis der er kommet makeup på tøjet.

 

Hvis du fortryder dit køb, kan du enten nægte modtagelse af pakken, aflevere varen på vores adresse alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Du kan også sende varerne retur til:

 

KostumeOutlet

Søndre Bygade 19A

9280 Storvorde
 

Du skal altid vedlægge din følgeseddel, ordrebekræftelse eller faktura, når du returnerer varer. Skriv gerne også grunden til returnering af varerne.

 

Du skal selv betale for at sende varerne retur. Vi  tager ikke imod pakker, som er blevet sendt "uden omdeling" med Post Danmark. Når vi har modtaget pakken og har kontrolleret, at disse varer lever op til reglerne for returnering, tilbagefører vi pengene til det kreditkort, der er betalt med.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.   

 

Ønsker du at bytte dine varer til et andet produkt eller en anden størrelse, så bedes du sende varen retur og lave en ny bestilling. Vi krediterer så de returnerede varer og sender de nye varer. Vi gør det på denne måde, da det er hurtigere og vi dermed sikrer at den ønskede vare ikke er udsolgt. 

WEXO