pakke u/ omdeling 29 kr.  

Fri fragt over 400kr

80'er tema

Mangler du en udklædning til firserfesten, så se her. Vi har et kæmpe udvalg af kostumer til dette prægtige årti. 80'er fester er meget populære og vi har et bredt udvalg af kostumer som kan bruges når temafesten skal tilbage i firserne.

Varer 1 til 38 (ud af 259)

80'er kostumer kan købes online hos Kostume Outlet - nemt og billigt og i en god kvalitet. 80'er tiden var en sprælsk tid hvad angår farvevalg og sammensætning af kostumer. Tiden var præget af flere trends - fitness kostumer, punk kostumer og yuppie bølgen med ekstravagante kostumer. Først og fremmest var tiden åben overfor uhæmmet sammensætning af farver, materialer og stykker af tøj af alle slags. 80'er kostumet er løssluppent og farverigt.

80'er tema er blevet rigtigt populært i de seneste par år. Vi ser stadig flere og flere eksempler på feste som er inspireret af de populære figurer, eller den karakteristiske mode tilbage fra 80'erne. Det er tale om alt lige fra skrigende neon farver til Mr. T, Marty McFly eller Ghostbusters udklædninger, baseret på populære figurer som vi alle husker og elsker. Du finder her på kostume outlet, et stort udvalg inden for forskellige typer af smarte 80'er kostumer og udklædninger.

WEXO